Гергана Андонова

Родена и израснала в полите на Рила през 1975 г.  в гр. Самоков, аз съм потомка на два силни български рода – единият сапарево-бански, другият белчински.

Свободолюбив и смел духът на 90те ме понесе по чуждоземни пътища. Десетилетия наред Австрия и нейната столица бяха моята втора родина. Следване, работа, майчинство и безброй житейски уроци свързвам с хора, език и култура, които се научих дълбоко да обичам и ценя.

Моето професионално израстване включва множество квалификации, сред които най-важните са: 

  • Абсолвент на Университет Виенамагистър по психология, със специализация психология на детската и юношеска възраст;
  • Абсолвент на Австрийски Институт за Холистична Терапия, Виена – петсеместриална допълнителна квалификация за психологически консултации (с акцент себереализация, партньорство, семейство, сексуалност, профилактика на бърнаут) и холистична терапия, уповаваща се на когнитивни, системни и арт-терапевтични методи, Advanced Energy Psychology EDxTM™ (Усъвършенствана Енергийна Психология – Енергийни Диагностични и Изцелителни Методи -ЕДИМ) по Д-р Фред Гало, както и дълбочинна психология.
  • Сертифициран преподавател за групово обучение на подрастващи и възрастни в областите немски език, комуникативни умения и професионална ориентация към Ансорге Институт, Виена 
  • Сертифициран водач на детски групи към ЕВИ Институт, Виена
  • Сертифициран преподавател по Биоинформативни технологии (известни като руски методи за самолечение и регенерация на органи) към Институт Аркадий Петров, Москва

След четвърт век в Австрия българският ми корен в един миг силно ме дръпна – почувствах, че е дошло време да се завърна и го направих. А от натрупания житейски и професионален опит желая да раздавам с шепи (както на родния български, така и на немски език).

Израз на това ми желание са както практиката ми на психолог и холистичен терапевт, която “Andonova Coaching” олицетворява, така и Работилницата за сполука “Свободолей”  в град Самоков. Чрез множество групови срещи и занимания – както наживо, така и онлайн, Свободолей се превръща в пъстро и хармонично пространство, в което различни потребности, свободно творчество, пълноценно общуване, живо самопознание и разгръщане на личния потенциал вървят ръка за ръка, за Смелите и Будните от всички възрасти.

Зная добре, че призванието на живота ми е да помагам на хората да влязат в Силата си, да се свържат с „центъра“ си – своята вътрешна мъдрост, да интегрират в себе си сенките си, да приемат и заобичат уникалната Вселена, която са – във всичките й светли и сенчести проявления. Придружавам готовите и най-смелите в един дълбок процес на самолечение – свързване с емоционалния свят, пречистване на ума и синхронизиране на чувство, мисъл и действие, по пътя към възвръщане на целостта и осъществяване на най-високите цели и най-дръзките мечти. И никога не забравям, че връзката ми с Вас е реципрочна – колкото Вие получавате от мен, точно толкова и Вие ме обогатявате с мъдростта, която носите.

Ако вашето усещане е, че мога да ви бъда полезна и искате да се свържете с мен, ще се радвам от сърце на нашето запознанство и съвместна работа.

Гергана Андонова