Терапевтичен сеанс

Терапевтичният сеанс е защитеното пространството, което предлагам за всеки, който се почувства готов да се посвети на свои най-дълбоки теми, проявяващи се под формата на голямо напрежение, болка, страх, отчаяние, чувство за безизходица, мъка или страдание в често повтарящи се ситуации или развития във взаимоотношенията. 

Терапевтичният процес е еднократен и протича през три етапа

  • Откриване на първопричината – онова първоначално нараняващо преживяване, подтиснато дълбоко в подсъзнанието, което „чака“ да бъде емоционално обработено и интегрирано в живота на вече порасналия и готовия за това човек. За тази цел съм създала собствен ефективен регресивен подход, включващ използването на резонантни средства.
  • Допускане и преживяване в тялото на всички емоции свързани с преживяната травма. Плътно до вас съм в този процес. Държа полето здраво и силно, за да се чувствате максимално сигурно и защитени.
  • Енергийна трансформация на преживяното и предаване на всички спомени и свързани с тях програми в пречистен вид обратно към първоизточника.

В рамките на един сеанс с продължителност от 1,5 до 2 часа процесът получава ЗАВЪРШЕНОСТ. В това Вие ще се убедите, чувствайки:

  • огромна лекота, 
  • необяснима радост и 
  • прилив на сили.

А завръщайки се в ежедневието си, ще установите, че изправянето пред хора и ситуации свързани с обработената тема, което преди за Вас е било трудно, напрягащо или болезнено, вече не усещате като бреме. 

Сякаш започвате НОВ ЖИВОТ.

Цена: 70 лв.