Домашни посещения и кризисна интервенция

Може би вие (или ваш близък – дете, възрастен родител, партньор/партньорка) имате спешна нужда от консултация на живо, но не се чувствате в състояние (физически и/или психически) да се доберете до приемната ми…?

Може би в семейството ви се е разразил конфликт, който ескалира и не ви е по силите да го овладеете…?

Може би се чувствате безсилни да се справите с агресията или затварянето на вашия тийнейджър и безпомощни да достигнете до него/нея …?

В такива и други за вас кризисни ситуации, не се колебайте да се свържете с мен. Ако своевременно не мога да отговоря на обаждането ви, с едно кратко съобщение „Спешно!“ бихте могли да ми сигнализирате голямата си необходимост.

Не се обезверявайте. Най-трудните ситуации в живота винаги крият безценен дар за нас, макар и най-вероятно да осъзнаем това след време. А бремето, което ни се дава, никога не е и с грам по-тежко от това, което можем да понесем. И както спокойно море добър моряк не прави, тъй и ние в бурите на живота най-добре учим да намираме правия курс – правата мисъл, правата дума и правото дело.

Цена: варира в зависимост от разстоянието, което се налага да пропътувам, продължителността на консултацията или кризисната интервенция, както и от това, дали е в делничен или почивен ден.

Между 22:00 – 6:00 ч. не приемам обаждания.